Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tuńczyk, ryż, jabłko, czerwona cebula, czerwona fasola....bardzo dobra sałatka
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13664
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13664
Składniki
Ugotować ryż zgodnie z opisem na opakowaniu, następnie ostudzić. Cebulę i jabłko drobno posiekać. Fasolę przelać wodą i odsączyć na sitku.Tuńczyka odsączyć z oleju lub sosu własnego, rozdrobnić widelcem. Wymieszać ryż z cebulą, jabłkiem, tuńczykiem, czerwoną fasolą i majonezem. Dodać sól i pieprz do smaku. Smacznego!