Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tuńczyk, ryż, jabłko, czerwona cebula, czerwona fasola....bardzo dobra sałatka
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113071
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 798
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113071
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 798
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Składniki
Ugotować ryż zgodnie z opisem na opakowaniu, następnie ostudzić. Cebulę i jabłko drobno posiekać. Fasolę przelać wodą i odsączyć na sitku.Tuńczyka odsączyć z oleju lub sosu własnego, rozdrobnić widelcem. Wymieszać ryż z cebulą, jabłkiem, tuńczykiem, czerwoną fasolą i majonezem. Dodać sól i pieprz do smaku. Smacznego!