Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tuńczyk, ryż, jabłko, czerwona cebula, czerwona fasola....bardzo dobra sałatka
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19179
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13006
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1635
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232057
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19179
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13006
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1635
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232057
Składniki
Ugotować ryż zgodnie z opisem na opakowaniu, następnie ostudzić. Cebulę i jabłko drobno posiekać. Fasolę przelać wodą i odsączyć na sitku.Tuńczyka odsączyć z oleju lub sosu własnego, rozdrobnić widelcem. Wymieszać ryż z cebulą, jabłkiem, tuńczykiem, czerwoną fasolą i majonezem. Dodać sól i pieprz do smaku. Smacznego!