Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i świeża sałatka, bardzo szybka i zdrowa.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7835
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 281
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3049
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 583
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7835
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 281
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3049
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 583
Składniki
Sałatę myjemy i rwiemy na kawałki,wrzucamy do miski. Pomidory myjemy i kroimy w kostkę. Łososia kroimy drobno (jeśli mamy w plastrach, można też kupić gotowe ścinki idealne do sałatek). Solimy i pieprzymy. (soli nie za wiele, łosoś sam w sobie jest słony, no i mamy jeszcze sos).
Masło topimy na patelni, dodajemy śmietanę i musztardę, doprawiamy solą i pieprzem i chwile dusimy.
Sałatkę polewamy przestudzonym sosem.