Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 80
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1180
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 450
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15468
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 80
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1180
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 450
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15468
Składniki
Marynata sól peklowa 2 łyżeczki, sól 2 łyżki,ziele, liść laurowy,woda , zagotować marynatę ostudzić do 5 stopni .Włożyć mięso do marynaty , najlepiej dwa dni w lodówce. Schab przebić w środku grubym nożem,tak aby była dziura do nadziania farszu,w dziurę nawciskać maksymalnie mięsa mielonego dobrze doprawionego solą pieprzem, czosnkiem. Pieczemy w temperaturze 180 stopni 1 godz.. Podajemy na ciepło jako danie obiadowe z ziemniakami, sosem i surówką. Na zimno pyszny na kanapki.
Jeśli pieczemy w piecu z sondą to 180 stopni a na sondzie 65 stopni wyjdzie wilgotny i nie będzie suchy.