Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20169
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20169
Składniki
Skrzydełka bardzo dokładnie myjemy, odcinamy koncówki. Płatki kukurydziane mielimy w maszynce do mięsa lub mikserze.Przygotowane skrzydełka gotować 10 min w wodzie z dodatkiem 1 łyżeczki vegety. Z reszty składników zrobić panierkę gęstości bardzo dobrej śmietany. Ostudzone skrzydełka maczać w panierce, muszą być nią dokładnie pokryte i smażyć w głębokim oleju na złoto. Najlepiej udają się we frytkownicy.