Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa tania, smaczna i łatwa.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2606
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2606
Składniki
Fasolkę wraz z zalewą przetrzeć przez sito.
Dodać nieco chińskiej przyprawy,sos sojowy i wymieszać.
Najmniejszą,zewnętrzną część skrzydełekodciąć i odrzucić.
Pozostałą część posolić,posmarować masą i odstawić a 2 godziy,po czym opruszyć mąką.
W głębokim garnku rozgrzać olej do maksymalnie wysokiej temperatury.
Kłaść skrzydełka i smażyć około 4 minut ,aż będą rumiane.
Wszystkie składniki sosu dokładnie wymieszać na jednolitąmasę,polać nim skrzydełka ułożone na połmisku i podawać.