Do góry

Dania główne Przepis na:

śledzie

śledzie

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 6

Dodano:

Odsłon: 5854

Pyszne i proste

Składniki

  • matjasy, 4
  • olej, 0,5 szk
  • cebula, 4
  • Miód, 2 łyżki
  • koncentrat pomidorowy, 2 łyżki
  • ocet, 2 łyżki
3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
śledzie

Przygotowanie

  1. śledzie wymoczyć w wodzie , następnie pokroić w kostkę ,olej wlać do rondelka i zeszklić na nim cebulę pokrojoną w kostkę ,dodać koncentrat ,miód i ocet wszystko wymieszać i odstawić do wystygnięcia

  2. układać warstwami śledzie, zalewa ,powinny postać przez noc w lodówce

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń