Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 893
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2765
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3292
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 893
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2765
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3292
Składniki
Wymoczone śledzie odfiletować i pokroić w dzwonki. goździki, gorczyce, jałowiec, pieprz, ziele ang., i kolendre utłuc. wymieszać z posiekanym czosnkiem listkiem laurowym i papryką. przygotowaną mieszanke zawinąć w kawałek gazy włożyć do słoika, zalać olejem i odstawić na kilka godzin w ciepłe miejsce.
następnie do słoika włożyć dzwonki śledzi , przykryć i zostawić w chłodnym miejscu na dwa dni. przed podaniem śledzie wyjąć ułożyć na półmisku obłożyć plastrami cebuli i posypać natką.