Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2350
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4439
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1423
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 382
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2350
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4439
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1423
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 382
Składniki
Wymoczone śledzie odfiletować i pokroić w dzwonki. goździki, gorczyce, jałowiec, pieprz, ziele ang., i kolendre utłuc. wymieszać z posiekanym czosnkiem listkiem laurowym i papryką. przygotowaną mieszanke zawinąć w kawałek gazy włożyć do słoika, zalać olejem i odstawić na kilka godzin w ciepłe miejsce.
następnie do słoika włożyć dzwonki śledzi , przykryć i zostawić w chłodnym miejscu na dwa dni. przed podaniem śledzie wyjąć ułożyć na półmisku obłożyć plastrami cebuli i posypać natką.