Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Wymoczone śledzie odfiletować i pokroić w dzwonki. goździki, gorczyce, jałowiec, pieprz, ziele ang., i kolendre utłuc. wymieszać z posiekanym czosnkiem listkiem laurowym i papryką. przygotowaną mieszanke zawinąć w kawałek gazy włożyć do słoika, zalać olejem i odstawić na kilka godzin w ciepłe miejsce.
następnie do słoika włożyć dzwonki śledzi , przykryć i zostawić w chłodnym miejscu na dwa dni. przed podaniem śledzie wyjąć ułożyć na półmisku obłożyć plastrami cebuli i posypać natką.