Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Wymoczone śledzie odfiletować i pokroić w dzwonki. goździki, gorczyce, jałowiec, pieprz, ziele ang., i kolendre utłuc. wymieszać z posiekanym czosnkiem listkiem laurowym i papryką. przygotowaną mieszanke zawinąć w kawałek gazy włożyć do słoika, zalać olejem i odstawić na kilka godzin w ciepłe miejsce.
następnie do słoika włożyć dzwonki śledzi , przykryć i zostawić w chłodnym miejscu na dwa dni. przed podaniem śledzie wyjąć ułożyć na półmisku obłożyć plastrami cebuli i posypać natką.