Do góry

Dania główne Przepis na:

Śledzie musztardowe

Śledzie musztardowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 592 Ocena: 5017

Dodano:

Odsłon: 3

Przepis wart wypróbowania: "Śledzie musztardowe"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Śledzie musztardowe

Przygotowanie

  1. Filety śledziowe włożyć do mleka na 3-4 godziny. Żółtka ubić z musztardą, solą i pieprzem. Dodać ocet i powoli ubijając olej. Pokroić drobno ogórek. Posiekać cebulę. Połączyć z ubitą masą i dodać szczyptę pieprzu cayenne. Śledzie pokroić na kawałki. Posiekać cebulę w kostkę. Ułożyć w naczyniu i polać sosem musztardowym. Po kilku godzinach w lodówce są gotowe.

    Źródło: INTERIA.PL

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń