Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śledzie musztardowe"
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 675
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 440
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3292
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4097
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 867
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 675
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 440
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3292
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4097
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 867
Składniki
Filety śledziowe włożyć do mleka na 3-4 godziny. Żółtka ubić z musztardą, solą i pieprzem. Dodać ocet i powoli ubijając olej. Pokroić drobno ogórek. Posiekać cebulę. Połączyć z ubitą masą i dodać szczyptę pieprzu cayenne. Śledzie pokroić na kawałki. Posiekać cebulę w kostkę. Ułożyć w naczyniu i polać sosem musztardowym. Po kilku godzinach w lodówce są gotowe.Źródło: INTERIA.PL