Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19766
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2904
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3999
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 648
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19766
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2904
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3999
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 648
Składniki
śledzie przepłukać zalać mlekiem i odstawić na 12 h,cebule pokroić w paski posolić i odstawić ja na 12 h puszcza soki i jest oki ,
śmietanę łączymy z majonezem dodajemy cukier i sok z cytryny ,śledzie pukamy zimna wodą odstawiamy niech wyschną ,cebule wykładamy na pieluchę tetrowa i wyciskamy soki przepłukawszy zimna wodą ja powtarzam czynność 3 razy łączymy cebulę z naszym sosem nakładamy do śledzi i gotowe