Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 199
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 342
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 684
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 199
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 342
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 684
Składniki
śledzie przepłukać zalać mlekiem i odstawić na 12 h,cebule pokroić w paski posolić i odstawić ja na 12 h puszcza soki i jest oki ,
śmietanę łączymy z majonezem dodajemy cukier i sok z cytryny ,śledzie pukamy zimna wodą odstawiamy niech wyschną ,cebule wykładamy na pieluchę tetrowa i wyciskamy soki przepłukawszy zimna wodą ja powtarzam czynność 3 razy łączymy cebulę z naszym sosem nakładamy do śledzi i gotowe