Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
śledzie przepłukać zalać mlekiem i odstawić na 12 h,cebule pokroić w paski posolić i odstawić ja na 12 h puszcza soki i jest oki ,
śmietanę łączymy z majonezem dodajemy cukier i sok z cytryny ,śledzie pukamy zimna wodą odstawiamy niech wyschną ,cebule wykładamy na pieluchę tetrowa i wyciskamy soki przepłukawszy zimna wodą ja powtarzam czynność 3 razy łączymy cebulę z naszym sosem nakładamy do śledzi i gotowe