Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakowite śledziki nie tylko na wigilię
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11148
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3850
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11148
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3850
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Składniki
wymoczyć matiasy w mleku ok.1-2 godz.osuszyć ręcznikiem papierowym,pokroić w paski dowolnej wielkości jak kto lubi.
obraną cebulę pokroić cienko w piórka,zeszklić na oleju,uważając żeby się nie przypaliła.Dodać pokrojone w paseczki,ugotowane wcześniej i odciśnięte grzyby,doprawić lekko solą,pieprzem do smaku.
Przekładać śledzie naprzemian z cebulą z grzybami.Przygotować 2-3 dni wcześniej,żeby śledzie przeszły grzybami.