Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakowite śledziki nie tylko na wigilię
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7900
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3152
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7900
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3152
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
wymoczyć matiasy w mleku ok.1-2 godz.osuszyć ręcznikiem papierowym,pokroić w paski dowolnej wielkości jak kto lubi.
obraną cebulę pokroić cienko w piórka,zeszklić na oleju,uważając żeby się nie przypaliła.Dodać pokrojone w paseczki,ugotowane wcześniej i odciśnięte grzyby,doprawić lekko solą,pieprzem do smaku.
Przekładać śledzie naprzemian z cebulą z grzybami.Przygotować 2-3 dni wcześniej,żeby śledzie przeszły grzybami.