Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13287
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2608
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3751
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4776
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13287
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2608
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3751
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4776
Składniki
Śledzie opłukać, pokroić w paski ok 1,5 do 2 cm, odstawić. Cebule pokroić włożyć do garnka dołożyć resztę składników(oprócz śledzi). Gotować do zeszklenia cebuli(ok 15min), następnie dorzucić śledzie i gotować jeszcze pięć minut.
Gorące wkładać do suchych słoików odwracać do góry dnem. Po wystudzeniu przechowywać w lodówce. Można jeść zaraz po wystygnięciu. Smacznego