Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Smakowite miseczki ziemniaczane"
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 191
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2282
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 147
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 195
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 191
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2282
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 147
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 195
Składniki
Mrożonkę zagotuj w osolonym wrzątku, odcedź i wymieszaj z oliwą. Jeden ziemniak obierz ze skórki i utłucz na piure ze śmietaną i jajkiem. Posól. Pozostałe wydrąż, a miąższ wymieszaj z warzywami.
Wydrążone ziemniaki napełnij warzywami. Posyp tartym serem. Na wierzchu wyciśnij po porcji piure. Przykryj folią i zapiekaj 10 min w 180°C. Zdejmij folię i piecz jeszcze 15 minut.Źródło: Naj