Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Używam zamiast ziemniaków. Albo jako warzywko do obiadu.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94256
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2840
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3602
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1675
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94256
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2840
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3602
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1675
Składniki
Myję dokładnie a właściwie odrapuję druciakiem pietruszki. Potem kroję na słupki o średnicy 1 cm i długości mniej więcej 5 cm.
Następnie smażę je na oleju często mieszając żeby się nie przypaliły, ale dobrze usmażyły. Trwa to ok. 10 minut.
Wykładam na półmisek. Solę, obsypuję szczodrze pokrojonym koperkiem.Pyszności. I do tego zdrowe.