Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Soczyste szaszłyki z indyka"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1631
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1405
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1428
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1516
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1631
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1405
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1428
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1516
Składniki
Mięso pokrój w kostkę. Musztardę wymieszaj z koncentratem pomidorowym, miodem, dwiema łyżkami oleju i przyprawami. Natrzyj mięso i odstaw.
Nabijaj mięso na patyki na zmianę z kawałkami warzyw. Na czas pieczenia owiń je boczkiem, by mięso było soczyste.Źródło: Takie jest życie