Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Soczyste szaszłyki z indyka"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 463
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2140
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 60
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 35
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 943
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 463
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2140
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 60
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 35
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 943
Składniki
Mięso pokrój w kostkę. Musztardę wymieszaj z koncentratem pomidorowym, miodem, dwiema łyżkami oleju i przyprawami. Natrzyj mięso i odstaw.
Nabijaj mięso na patyki na zmianę z kawałkami warzyw. Na czas pieczenia owiń je boczkiem, by mięso było soczyste.Źródło: Takie jest życie