Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Soczyste szaszłyki z indyka"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1275
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 719
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1388
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1275
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 719
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1388
Składniki
Mięso pokrój w kostkę. Musztardę wymieszaj z koncentratem pomidorowym, miodem, dwiema łyżkami oleju i przyprawami. Natrzyj mięso i odstaw.
Nabijaj mięso na patyki na zmianę z kawałkami warzyw. Na czas pieczenia owiń je boczkiem, by mięso było soczyste.Źródło: Takie jest życie