Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Soczyste szaszłyki z indyka"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1381
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13001
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5137
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12255
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1381
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13001
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5137
Składniki
Mięso pokrój w kostkę. Musztardę wymieszaj z koncentratem pomidorowym, miodem, dwiema łyżkami oleju i przyprawami. Natrzyj mięso i odstaw.
Nabijaj mięso na patyki na zmianę z kawałkami warzyw. Na czas pieczenia owiń je boczkiem, by mięso było soczyste.Źródło: Takie jest życie