Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1070
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1018
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12926
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1070
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1018
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12926
Składniki
Nacieramy karczek czosnkiem,smarujemy musztardą i przyprawiamy. Następnie nacinamy w nim głębokie kieszenie. Resztę czosnku kroimy w plasterki i wkładamy do kieszeni. Drugim elementem w kieszeniach będzie pomidor pokrojony wcześniej w plasterki, Smarujemy delikatnie olejem i pieczemy w piekarniku na 180 stopni.