Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkim, którzy go próbowali bardzo smakował!!!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1161
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1161
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13198
Składniki
Cebulkę i natkę siekamy drobniutko, czosnek wyciskamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą w miseczce, odstawiamy do lodówki na godzinę, od czasu do czasu mieszamy, żeby smaczki się "przegryzły". Jest pyszny do mięs z grila, szaszłyków, kiełbas, nawet do frytek i chipsów, wszelkiego rodzaju sals.