Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ten sosik z ziemniakami i mizerią :) prosto ale pysznie i szybkie
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5500
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 998
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11970
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5115
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1423
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5500
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 998
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11970
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5115
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1423
Składniki
kurczaka kroimy w średniej wielkości paski, doprawiamy według uznania i smażymy na wolnym ogniu. Podlewać delikatnie woda.
gdy jest już prawie miękki dodać, posiekane w talarki pory i dusić aż zmiękną ( nie za długo, bo wyjdzie paciarka ;)
wsypać sos, zamieszać i powoli dodawać wodę, aż do uzyskania odpowiedniej gęstości. smacznego