Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ten sosik z ziemniakami i mizerią :) prosto ale pysznie i szybkie
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99205
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 1078
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5125
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13841
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99205
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 1078
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5125
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13841
Składniki
kurczaka kroimy w średniej wielkości paski, doprawiamy według uznania i smażymy na wolnym ogniu. Podlewać delikatnie woda.
gdy jest już prawie miękki dodać, posiekane w talarki pory i dusić aż zmiękną ( nie za długo, bo wyjdzie paciarka ;)
wsypać sos, zamieszać i powoli dodawać wodę, aż do uzyskania odpowiedniej gęstości. smacznego