Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ten sosik z ziemniakami i mizerią :) prosto ale pysznie i szybkie
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1244
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5774
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8809
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18374
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1244
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5774
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8809
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18374
Składniki
kurczaka kroimy w średniej wielkości paski, doprawiamy według uznania i smażymy na wolnym ogniu. Podlewać delikatnie woda.
gdy jest już prawie miękki dodać, posiekane w talarki pory i dusić aż zmiękną ( nie za długo, bo wyjdzie paciarka ;)
wsypać sos, zamieszać i powoli dodawać wodę, aż do uzyskania odpowiedniej gęstości. smacznego