Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2582
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2582
Składniki
Makaron ugotować, przelać zimną wodą.
Boczek pokroić w kostkę lub słupki i podsmażyć.
Dodać pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić. Lekko posolić do smaku.
Wlać śmietanę, wymieszać ciągle podgrzewając, dodać starty ser żółty i łyżkę majonezu. Do smaku doprawić solą i pieprzem.
Makaron wyłożyć na talerze, polać sosem carbonara. Smacznego