Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 444
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2119
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 44
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 22
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 855
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 444
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2119
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 44
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 22
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 855
Składniki
Makaron ugotować, przelać zimną wodą.
Boczek pokroić w kostkę lub słupki i podsmażyć.
Dodać pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić. Lekko posolić do smaku.
Wlać śmietanę, wymieszać ciągle podgrzewając, dodać starty ser żółty i łyżkę majonezu. Do smaku doprawić solą i pieprzem.
Makaron wyłożyć na talerze, polać sosem carbonara. Smacznego