Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 797
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 797
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Makaron ugotować, przelać zimną wodą.
Boczek pokroić w kostkę lub słupki i podsmażyć.
Dodać pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić. Lekko posolić do smaku.
Wlać śmietanę, wymieszać ciągle podgrzewając, dodać starty ser żółty i łyżkę majonezu. Do smaku doprawić solą i pieprzem.
Makaron wyłożyć na talerze, polać sosem carbonara. Smacznego