Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, bardzo syte danie. Proste w przygotowaniu.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Makaron gotujemy wedle przepisu. Czosnek kroimy w plasterki boczek w kostke. Podsmażamy czosnek na malutkiej ilosci oleju,jak zacznie sie rumienić dodajemy boczek i jeszcze chwilke podsmazamy. Jak zacznie sie rumienić i boczek wlewamy śmietanke mieszając, dodajemy wegete do smaku musi być słonawy wiec probujemy żeby nie przesadzic z wegeta. Jak sos zacznie sie gotować dodajemy makaron.
Mieszamy makaron wraz z sosem śmietanowym, jak zacznie sie gotowac dodajemy żółtka i mieszamy wszystko dokładnie. Żółtka spowoduja ze sos stanie sie kleisty i fajnie oblepi makaron :) Po chwili mieszania podawać na goroąco :) Życze smacznego :)