Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, bardzo syte danie. Proste w przygotowaniu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4584
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12369
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5682
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7031
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4584
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12369
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5682
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7031
Składniki
Makaron gotujemy wedle przepisu. Czosnek kroimy w plasterki boczek w kostke. Podsmażamy czosnek na malutkiej ilosci oleju,jak zacznie sie rumienić dodajemy boczek i jeszcze chwilke podsmazamy. Jak zacznie sie rumienić i boczek wlewamy śmietanke mieszając, dodajemy wegete do smaku musi być słonawy wiec probujemy żeby nie przesadzic z wegeta. Jak sos zacznie sie gotować dodajemy makaron.
Mieszamy makaron wraz z sosem śmietanowym, jak zacznie sie gotowac dodajemy żółtka i mieszamy wszystko dokładnie. Żółtka spowoduja ze sos stanie sie kleisty i fajnie oblepi makaron :) Po chwili mieszania podawać na goroąco :) Życze smacznego :)