Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Spaghetti bolognese"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 457
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2135
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 57
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 34
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 922
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 457
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2135
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 57
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 34
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 922
Składniki
Mięso przysmażyć na 2-3 łyżkach oliwy. Cebulę oczyścić, posiekać, podsmażyć na osobnej patelni na 2 łyżkach oliwy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Dodać pomidory z puszki, podsmażyć, dodać koncentrat, bulion, przyprawy, zioła, szczyptę cukru. Wymieszać z mięsem i dusić ok. 15 min razem.
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić. Wymieszać z gorącym sosem, posypać parmezanem, udekorować bazylią.
ok. 35 minutŹródło: Twoje Imperium