Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochamy spaghetti a w połączeniu z pesto z rukoli jest wyśmienite
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 870
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 421
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15242
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1870
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 870
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 421
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15242
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1870
Składniki
Rukolę, bazylię, parmezan, orzechy, oliwę i czosnek blendujemy na gładkie pesto w razie potrzeby można dolać oliwy lub dać jej mniej. Makoron gotujemy w dobrze osolonej wodzie al dente.
Cukinię myjemy, suszymy i kroimy wzdłóż na cienkie plastry. Następnie zanurzamy w garnku gdzie gotuje się makaron aż będzie miękka. Wyjmujemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.
Makaron odcedzamy, zostawiając z niego szkalnkę wody. Gorący makaron mieszamy z pesto a w razie potrzeby dolewamy wody z gotowania. Nakładamy na talerze dekorując cukinią i suszonymi pomidorami.