Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne danie z beszamelem innym niż zwykle;)
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 52
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 100
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 75
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 158
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 52
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 100
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 75
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 158
Składniki
Z rozpuszczonego w rondelku masła i mąki robimy delikatną zasmażkę (ok.1-2 min), po czym stopniowo wlewamy mleko do uzyskania pożądanej konsystencji, cały czas mieszając. Solimy do smaku.
Cebulę kroimy w drobną kostkę, mięso z kraba osączamy, dodajemy do sosu. Gotujemy chwilę, po czym dorzucamy pesto i starty czosnek. Całość trzymamy na średnim ogniu około 3-4 minuty. Podajemy z gorącym, ugotowanym al dente makaronem. Smacznego;)