Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 408
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 408
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1288
Składniki
Mieso umyc osuszyc i pokroic w poprzek wlokien na porcje.Zbic mocno tluczkiem.Mieso natrzec czosnkiem roztartym z solą,pieprzem i miodem.Ulozyc na gorącym grillu i piec do przyrumienienia kilkarotnie obracając.Cebule pokroic w talarki obtoczyc w mące i jajku.Posolic i usmazyc na oleju na zloty kolor.