Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jego głowna zaletą jest to że sam się robi :) a do tego wybornie smakuje :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Wszytkie skladniki myjemy, obieramy, kroimy. Po kolei wrzucamy do garnka i dusimy. od czasu do czasu mieszamy. przprawiamy do smaku sól pieprz bazylia oregano papryka (lub mieszanka do potraw wloskiech) :) po ok 30 min przelewamy do blendera i miksujemy :) sosik gotowy :)) pasuje do spagetti, lasagne :) z mięskiem lub bez. jak nam za dużo wyjdzie to można przelać do słoiczków i zawekować w razie nagłych gości kolacja w 15 min gotowa :)