Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 23
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 15
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 24
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 34
Pychota. Polecam.
Odsłon: 263
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 23
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 15
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 24
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 34
Pychota. Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
Kapustę oczyścić i poszatkować, dodać potartą na grubych oczkach marchewkę i jabłka. Por i pietruszkę poszatkować, wcisnąć sok z cytryny,wlać oliwę, przyprawić solą i pieprzem do smaku i ugnieć rękoma. Przed podaniem schłodzić w lodówce. Smacznego