Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywna znakomicie nadaje się m.in. do obiadów. Jest to sałatka którą robię na zimę w słoiki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kapustę poszatkować, marchew zetrzeć na grubych oczkach, cebulę posiekać, paprykę pokroić w kostkę, natomiast kalafior rozerwać na małe kawałki. Warzywa wymieszać i odstawić na godzinę. Zrobić zalewę z soli, cukru, octu i oleju - Nie gotować!. Zalać warzywa zalewą i wymieszać, ponownie odstawić na 1 godzinę. Włożyć do słoików ugniatając, zalać sokiem (tym co warzywa puściły) Gotować 10 minut.