Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywna znakomicie nadaje się m.in. do obiadów. Jest to sałatka którą robię na zimę w słoiki.
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 56
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 884
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 111
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 3874
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 56
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 884
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 111
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 3874
Składniki
Kapustę poszatkować, marchew zetrzeć na grubych oczkach, cebulę posiekać, paprykę pokroić w kostkę, natomiast kalafior rozerwać na małe kawałki. Warzywa wymieszać i odstawić na godzinę. Zrobić zalewę z soli, cukru, octu i oleju - Nie gotować!. Zalać warzywa zalewą i wymieszać, ponownie odstawić na 1 godzinę. Włożyć do słoików ugniatając, zalać sokiem (tym co warzywa puściły) Gotować 10 minut.