Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest naprawdę wspaniałym dodatkiem do dań z mięsem.Stary przepis mojej babci, zawsze się sprawdzał...
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11864
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 109
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8530
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155328
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1158
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11864
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 109
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8530
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155328
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1158
Składniki
Kapustę czerwoną umyć, Pół główki szatkujemy i gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem liścia laurowego i 3ziela angielskiego( można całą ugotować i połowę zamrozić).W połowie gotowania dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, a pod koniec- utarte jabłko. Gdy kapusta jest miękka, robimy zasmażkę- rozpuszczamy masło i dodajemy mąkę, mieszamy i dodajemy do kapusty.Doprawiamy do smaku, dod. kwasek lub cytrynę i cukier. Podajemy na ciepło, do obiadu, jako dodatek do dań mięsnych. SMACZNEGO>