Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest naprawdę wspaniałym dodatkiem do dań z mięsem.Stary przepis mojej babci, zawsze się sprawdzał...
Jeśli jeszcze nie próbowałeś kapusty pekińskiej w wersji na ciepło, konieczni...
Odsłon: 4987
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 988
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 243
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 988
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 243
Składniki
Kapustę czerwoną umyć, Pół główki szatkujemy i gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem liścia laurowego i 3ziela angielskiego( można całą ugotować i połowę zamrozić).W połowie gotowania dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, a pod koniec- utarte jabłko. Gdy kapusta jest miękka, robimy zasmażkę- rozpuszczamy masło i dodajemy mąkę, mieszamy i dodajemy do kapusty.Doprawiamy do smaku, dod. kwasek lub cytrynę i cukier. Podajemy na ciepło, do obiadu, jako dodatek do dań mięsnych. SMACZNEGO>
Przepisy Dania główne
Dania główne
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Dania główne
Kapsalon
Dania główne
Schab z jajkiem
Dania główne
Lasagne ze szpinakiem, beszamelem i suszonymi pomidorami
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Aromatyczna, biała parzona kiełbasa zapiekana w piekarniku z cebulą. Świetnie...
Odsłon: 48
Kapsalon
Dzisiaj dzielę się z Wami pomysłem na pyszny obiad. Kapsalon to pyszny fast f...
Odsłon: 89