Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
warzywa, robi się raz na miesiąc, może stać niepasteryzowana nawet do miesiąca!, szybka do zrobienia, bez pasteryzacji!!!
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4706
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 278
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 798
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1137
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 423
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4706
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 278
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 798
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1137
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 423
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, dodać drobno pokrojoną w paseczki paprykę, startą na jarzynówce marchew i cebulę. Zalać gorącym sosem.
SOS: Składniki gotujemy, i gorącym sosem zalewamy.
Dobrze mieszamy, sałatkę wkładamy do szklanego słoika, zakręcamy, nie pasteryzujemy. Przechowujemy na najniższej półce w lodówce. Może stać około 1 miesiąca. Smaku nabiera po max 2 dniach.