Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
warzywa, robi się raz na miesiąc, może stać niepasteryzowana nawet do miesiąca!, szybka do zrobienia, bez pasteryzacji!!!
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3206
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 788
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 276
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 215
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3206
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 788
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 276
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 215
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, dodać drobno pokrojoną w paseczki paprykę, startą na jarzynówce marchew i cebulę. Zalać gorącym sosem.
SOS: Składniki gotujemy, i gorącym sosem zalewamy.
Dobrze mieszamy, sałatkę wkładamy do szklanego słoika, zakręcamy, nie pasteryzujemy. Przechowujemy na najniższej półce w lodówce. Może stać około 1 miesiąca. Smaku nabiera po max 2 dniach.