Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
warzywa, robi się raz na miesiąc, może stać niepasteryzowana nawet do miesiąca!, szybka do zrobienia, bez pasteryzacji!!!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25866
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3018
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25866
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3018
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, dodać drobno pokrojoną w paseczki paprykę, startą na jarzynówce marchew i cebulę. Zalać gorącym sosem.
SOS: Składniki gotujemy, i gorącym sosem zalewamy.
Dobrze mieszamy, sałatkę wkładamy do szklanego słoika, zakręcamy, nie pasteryzujemy. Przechowujemy na najniższej półce w lodówce. Może stać około 1 miesiąca. Smaku nabiera po max 2 dniach.