Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
warzywa, robi się raz na miesiąc, może stać niepasteryzowana nawet do miesiąca!, szybka do zrobienia, bez pasteryzacji!!!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, dodać drobno pokrojoną w paseczki paprykę, startą na jarzynówce marchew i cebulę. Zalać gorącym sosem.
SOS: Składniki gotujemy, i gorącym sosem zalewamy.
Dobrze mieszamy, sałatkę wkładamy do szklanego słoika, zakręcamy, nie pasteryzujemy. Przechowujemy na najniższej półce w lodówce. Może stać około 1 miesiąca. Smaku nabiera po max 2 dniach.