Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
warzywa, robi się raz na miesiąc, może stać niepasteryzowana nawet do miesiąca!, szybka do zrobienia, bez pasteryzacji!!!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424837
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424837
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, dodać drobno pokrojoną w paseczki paprykę, startą na jarzynówce marchew i cebulę. Zalać gorącym sosem.
SOS: Składniki gotujemy, i gorącym sosem zalewamy.
Dobrze mieszamy, sałatkę wkładamy do szklanego słoika, zakręcamy, nie pasteryzujemy. Przechowujemy na najniższej półce w lodówce. Może stać około 1 miesiąca. Smaku nabiera po max 2 dniach.