Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, ciekawe proste:)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 183
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 297
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 183
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 297
Składniki
Surowy seler obrać i zetrzeć.Podczas tarcia skrapiać seler cytryną -wtedy nie z ciemnieje. Ananasa odsączyć , mimo iż jest on w cząstkach ,można pokroić go na mniejsze.Dodać cukier i rodzynki ,dokładnie wymieszać. Na koniec dodać majonez.