Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, ciekawe proste:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Surowy seler obrać i zetrzeć.Podczas tarcia skrapiać seler cytryną -wtedy nie z ciemnieje. Ananasa odsączyć , mimo iż jest on w cząstkach ,można pokroić go na mniejsze.Dodać cukier i rodzynki ,dokładnie wymieszać. Na koniec dodać majonez.