Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników makaronów
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4096
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11222
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6452
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5452
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13444
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4096
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11222
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6452
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5452
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13444
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5213
Składniki
Makaron ugotować,odcedzić.
Cebule i pieczarki pokroić w plasterki podsmażyć na oleju aż się zrumienią.W tym czasie do wrzątku wrzucić pomiidory na 3 min żeby odeszła od nich skórka Po zdjęciu skórki pomidory rozgnieść i dodać do cebulki i pieczarek na małym ogniu dusić około 10-15 minPrzyprawić do smaku ja zazwyczaj dodaje wegetę pieprz i papryką słodką Dodać koncentrat pomidorowy do uzyskania gęstości i końcowego smaku
Posiekać bazylię i dodać do sosu Wymieszać
Świderki mieszamy razem z sosem Gotowe!!! Po podaniu na talerz ser mozzarella pokroić w kostke lub w plasterki i posypać danie Życzę smacznego