Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40063
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 415
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 194
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 382
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9297
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40063
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 415
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 194
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 382
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9297
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy i drobno kroimy. Cebulę kroimy w półplasterki.
Na dobrze rozgrzaną patelnie wkładamy mięso, liście laurowe i ziele angielskie. Smażymy na małym ogniu 20-30 minut w zależności od grubości mięsa. Co jakiś czas mieszamy aby się nie przypaliło.
Kiedy mięso będzie już usmażone dodajemy cebulę. Całość smażymy co jakiś czas mieszając ok 20 minut do miękkości cebuli. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Świeżonkę możemy podawać z ziemniakami z koperkiem. Mięso możemy również posypać natką pietruszki. Uzupełnieniem całości może być nasza ulubiona surówka ;-) Smacznego :-)