Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sycąca kanapka z mięsem"
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 940
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1052
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2100
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 940
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1052
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2100
Składniki
Cebulę obierz, pokrój i podsmaż w garnku na rozgrzanym oleju. Dodaj pokrojoną w kostkę marchewkę i posiekany czosnek. Mięso umyj, osusz, obsmaż w całości z warzywami. Podlej wodą, duś pod przykryciem 40 minut. Wyjmij, ułóż na blasze, posmaruj sosem barbecue, musztardą i miodem. Piecz przez 30 minut w temperaturze 180°C. Pokrój w grube plastry.
Bułkę pokrój w plastry, wierzch posmaruj olejem, posyp sezamem. Obsmaż na suchej patelni. Kładź na bułce plastry mięsa, polej je łyżeczką sosu barbecue, posyp szczypiorem i prażoną cebulką. Podawaj od razu.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień