Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sycąca kanapka z mięsem"
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15043
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1998
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8827
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15043
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1998
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8827
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Składniki
Cebulę obierz, pokrój i podsmaż w garnku na rozgrzanym oleju. Dodaj pokrojoną w kostkę marchewkę i posiekany czosnek. Mięso umyj, osusz, obsmaż w całości z warzywami. Podlej wodą, duś pod przykryciem 40 minut. Wyjmij, ułóż na blasze, posmaruj sosem barbecue, musztardą i miodem. Piecz przez 30 minut w temperaturze 180°C. Pokrój w grube plastry.
Bułkę pokrój w plastry, wierzch posmaruj olejem, posyp sezamem. Obsmaż na suchej patelni. Kładź na bułce plastry mięsa, polej je łyżeczką sosu barbecue, posyp szczypiorem i prażoną cebulką. Podawaj od razu.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień