Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Syrop z aronii i mięty"
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 21
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 114
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 299
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 21
Domowy dodatek do mięs i jajek to chrupiący sos w którym znajdziemy ogórki ,...
Odsłon: 114
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 299
Składniki
Aronię włóż na 2–3 dni do zamrażarki, by pozbawić owoce goryczki. Potem gotuj je w wodzie z cukrem ok. pół godziny na wolnym ogniu. Odstaw do wystygnięcia i ponownie gotuj – tym razem przez godzinę.
Dodaj gałązki mięty i znowu odstaw (np. na noc) do ostygnięcia. Dodaj sok z cytryny i gotuj jeszcze przez 15 minut. Odcedź i przelej sok do wyparzonych butelek.Źródło: Show
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Dania główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 21
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Idealne risotto z łososiem. Jest bardzo kremowe a łosoś idealnie kremowy i ch...
Odsłon: 54