Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 2172
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2309
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 91
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 174
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1592
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 2172
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2309
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 91
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 174
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1592
Składniki
Przekrój wszystkie papryki na pół,usuń pestki,ułóż skórą do dołu na desce do krojenia.Zielone papryki pokrój w dużą kostkę,a czerwoną w trójkąty.
Parówki pokrój na cztery żęci, minikukurydze na dwie.
Mozzarellę pokrój w dużą kostkę.Pieczarki obierz ze skórki.Groszek ułóż na sitku i przelej gorącą wodą, żeby zrobił się elastyczny
Plastry ananasa pokrój na 4 części. Mandarynkę obierz i podziel na cząstki. Rzodkiewki przekrój na pół.Plasterki szynki pokrój na pół.
Nabij składniki na patyczki do szaszłyków.Szaszłyki możesz jeść od razu albo po upieczeni na grillu!