Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 261
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25211
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 261
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25211
Składniki
Przekrój wszystkie papryki na pół,usuń pestki,ułóż skórą do dołu na desce do krojenia.Zielone papryki pokrój w dużą kostkę,a czerwoną w trójkąty.
Parówki pokrój na cztery żęci, minikukurydze na dwie.
Mozzarellę pokrój w dużą kostkę.Pieczarki obierz ze skórki.Groszek ułóż na sitku i przelej gorącą wodą, żeby zrobił się elastyczny
Plastry ananasa pokrój na 4 części. Mandarynkę obierz i podziel na cząstki. Rzodkiewki przekrój na pół.Plasterki szynki pokrój na pół.
Nabij składniki na patyczki do szaszłyków.Szaszłyki możesz jeść od razu albo po upieczeni na grillu!