Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1673
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1467
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1662
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1673
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1467
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1662
Składniki
Przekrój wszystkie papryki na pół,usuń pestki,ułóż skórą do dołu na desce do krojenia.Zielone papryki pokrój w dużą kostkę,a czerwoną w trójkąty.
Parówki pokrój na cztery żęci, minikukurydze na dwie.
Mozzarellę pokrój w dużą kostkę.Pieczarki obierz ze skórki.Groszek ułóż na sitku i przelej gorącą wodą, żeby zrobił się elastyczny
Plastry ananasa pokrój na 4 części. Mandarynkę obierz i podziel na cząstki. Rzodkiewki przekrój na pół.Plasterki szynki pokrój na pół.
Nabij składniki na patyczki do szaszłyków.Szaszłyki możesz jeść od razu albo po upieczeni na grillu!