Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szaszłyk z papryką"
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 223
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 734
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 907
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 223
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 734
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 907
Składniki
na marynatę połącz. Polędwicę pokrój w kostkę wielkości około 2-3 centymetrów, zanurz w marynacie, odstaw.
Papryki umyj, wyjmij pestki, pokrój w dużą kostkę. Na patyczki do szaszłyków nabijaj na przemian mięso, kawałki papryki, cebulę i liście laurowe. Całość przypraw liśćmi oregano i świeżo mielonym pieprzem.
Grilluj, przewracając co kilka minut. Szaszłyki podawaj ze świeżym pieczywem.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień