Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sznycle indycze z migdałami"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 50
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 50
Składniki
Jajka wbić do miski, rozkłócić, doprawić solą, papryką, pieprzem. Bułkę wymieszać z płatkami.
Sznycle umyć, dobrze osuszyć, każdy włożyć do oddzielnego woreczka, lekko rozbić tłuczkiem. Wyjąć z folii, zamarynować w miodzie wymieszanym z sosem sojowym i musztardą, wstawić do lodówki na godzinę.
Schłodzone oprószyć mąką, moczyć w jajku, w panierce, smażyć na złoto na rozgrzanym oleju. Gotowe sznycle pokroić dekoracyjnie na kawałki na jeden kęs.Źródło: Twoje Imperium