Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sznycle indycze z migdałami"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14082
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1624
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16037
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6449
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14082
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1624
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16037
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6449
Składniki
Jajka wbić do miski, rozkłócić, doprawić solą, papryką, pieprzem. Bułkę wymieszać z płatkami.
Sznycle umyć, dobrze osuszyć, każdy włożyć do oddzielnego woreczka, lekko rozbić tłuczkiem. Wyjąć z folii, zamarynować w miodzie wymieszanym z sosem sojowym i musztardą, wstawić do lodówki na godzinę.
Schłodzone oprószyć mąką, moczyć w jajku, w panierce, smażyć na złoto na rozgrzanym oleju. Gotowe sznycle pokroić dekoracyjnie na kawałki na jeden kęs.Źródło: Twoje Imperium