Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sznycle indycze z migdałami"
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 62
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32359
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9102
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 62
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32359
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9102
Składniki
Jajka wbić do miski, rozkłócić, doprawić solą, papryką, pieprzem. Bułkę wymieszać z płatkami.
Sznycle umyć, dobrze osuszyć, każdy włożyć do oddzielnego woreczka, lekko rozbić tłuczkiem. Wyjąć z folii, zamarynować w miodzie wymieszanym z sosem sojowym i musztardą, wstawić do lodówki na godzinę.
Schłodzone oprószyć mąką, moczyć w jajku, w panierce, smażyć na złoto na rozgrzanym oleju. Gotowe sznycle pokroić dekoracyjnie na kawałki na jeden kęs.Źródło: Twoje Imperium