Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sznycle z fasolką szparagową"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10389
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3018
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2114
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 811
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10389
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3018
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2114
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 811
Składniki
Warzywa (bez sałaty) umyj i pokrój. Wrzuć do osolonego wrzątku i ugotuj.
Osolone sznycle pokrój w paseczki i obsmaż na oleju.
Jogurt wymieszaj z sokiem z cytryny, posiekaną natką i przyprawami.
Rozłóż na półmisku. Na nich umieść sałatę i polej całość sosem jogurtowym.
Czas: 45 min. 1 porcja = 220 kcal.Źródło: Kurier TV