Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sznycle z fasolką szparagową"
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 92
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2187
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 111
Gęste danie jednogarnkowe z kaszą pęczak, boczkiem i kalafiorem. Proste w wyk...
Odsłon: 139
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 92
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2187
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 111
Gęste danie jednogarnkowe z kaszą pęczak, boczkiem i kalafiorem. Proste w wyk...
Odsłon: 139
Składniki
Warzywa (bez sałaty) umyj i pokrój. Wrzuć do osolonego wrzątku i ugotuj.
Osolone sznycle pokrój w paseczki i obsmaż na oleju.
Jogurt wymieszaj z sokiem z cytryny, posiekaną natką i przyprawami.
Rozłóż na półmisku. Na nich umieść sałatę i polej całość sosem jogurtowym.
Czas: 45 min. 1 porcja = 220 kcal.Źródło: Kurier TV