Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sznycle z fasolką szparagową"
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1018
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 549
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1018
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 549
Składniki
Warzywa (bez sałaty) umyj i pokrój. Wrzuć do osolonego wrzątku i ugotuj.
Osolone sznycle pokrój w paseczki i obsmaż na oleju.
Jogurt wymieszaj z sokiem z cytryny, posiekaną natką i przyprawami.
Rozłóż na półmisku. Na nich umieść sałatę i polej całość sosem jogurtowym.
Czas: 45 min. 1 porcja = 220 kcal.Źródło: Kurier TV