Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
całą pierś z kurczaka,1 duża cebula,6 dużych pieczarek,1 całe jajko, 1.mała łyżeczka ziół prowansalskich,10 dkg sera żółtego (potarkować) 1,1/2 łyżki maki ziemiaczanej wszystkie składniki pokroić drobno-wymieszać
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
mięso pokroić na małe paseczki,pieczarki i cebule pokroić drobniutko ,jajko utrzepać trzepaczką lub mikserem,wszystkie składniki wymieszać .piec na rozgrzanym oleju jak placuszki ---SMACZNEGO!