Do góry

Dania główne Przepis na:

szparagi z sosem holondaise

szparagi z sosem holondaise

Autor:

Przepisów i artykułów: 42 Ocena: 34

Dodano:

Odsłon: 1438

szybki obiadek

Składniki

  • szparagi białe, 500dag
  • sól, ok 1 łyż.
  • cukier, ok 1/2 lyż
  • masło, ok 1łyż
  • sos holondaise, 1op
1-2 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
szparagi z sosem holondaise

Przygotowanie

  1. Szparagi gotujemy w wodzie ok 15-20 min z maslem cukrem i solą. Sos holondeise podgrzewamy i polewamy nim gotowe szparagi.Podajemy z gotowanymi ziemniakami.(sos holondeise dostępny w dużych supermarketach)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń