Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenny obiad, mało pracy, pyszny efekt.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 225
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 367
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 225
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 367
Składniki
Szpinak, pokrojoną drobno botwinkę i cebulkę wrzucamy na rozgrzaną oliwę.
Kiedy szpinak się rozmrozi, dodajemy resztę warzyw i przyprawiamy do smaku, mieszając je.
Wbijamy jajko i mieszamy, czekając aż białko się zetnie.
Podajemy z kaszą gryczaną. Smacznego :)