Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenny obiad, mało pracy, pyszny efekt.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7660
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7660
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Składniki
Szpinak, pokrojoną drobno botwinkę i cebulkę wrzucamy na rozgrzaną oliwę.
Kiedy szpinak się rozmrozi, dodajemy resztę warzyw i przyprawiamy do smaku, mieszając je.
Wbijamy jajko i mieszamy, czekając aż białko się zetnie.
Podajemy z kaszą gryczaną. Smacznego :)