Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szpinakowe słoneczko"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 181
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 181
Składniki
ciasta połącz. Odłóż na godzinę do lodówki. Na oleju podsmaż szpinak z czosnkiem, posiekanymi pomidorami i przyprawami.
Ciasto podziel na dwie części. Rozwałkuj, wykrój dwa koła. Połowę szpinaku ułóż na jednym placku, zawiń w rulon. W drugi placek zawiń szpinak i uformuj kulę.
Posyp słonecznikiem, piecz 45 minut w temp. 180°C. Pokrój, ułóż.
CZAS: około 2 godzinyŹródło: Dobry Tydzień