Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szpinakowe słoneczko"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
ciasta połącz. Odłóż na godzinę do lodówki. Na oleju podsmaż szpinak z czosnkiem, posiekanymi pomidorami i przyprawami.
Ciasto podziel na dwie części. Rozwałkuj, wykrój dwa koła. Połowę szpinaku ułóż na jednym placku, zawiń w rulon. W drugi placek zawiń szpinak i uformuj kulę.
Posyp słonecznikiem, piecz 45 minut w temp. 180°C. Pokrój, ułóż.
CZAS: około 2 godzinyŹródło: Dobry Tydzień