Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szpinakowe słoneczko"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25121
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25121
Składniki
ciasta połącz. Odłóż na godzinę do lodówki. Na oleju podsmaż szpinak z czosnkiem, posiekanymi pomidorami i przyprawami.
Ciasto podziel na dwie części. Rozwałkuj, wykrój dwa koła. Połowę szpinaku ułóż na jednym placku, zawiń w rulon. W drugi placek zawiń szpinak i uformuj kulę.
Posyp słonecznikiem, piecz 45 minut w temp. 180°C. Pokrój, ułóż.
CZAS: około 2 godzinyŹródło: Dobry Tydzień