Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do zrobienia. Dzieci je uwielbiają.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2019
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1702
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2019
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1702
Składniki
Kapustę posiekać, dodać do mięsa, wsypać ryż ( suchy), dodać jajka, pokrojoną cebulę i przyprawy. Dokładnie wszystko wymieszać. Formować małe kotleciki, obtoczyć w bułce tartej, obsmażyć, ułożyć w brytfance zalać bulionem lub gotowym sosem pomidorowym. Musi pokryć 3/4 kotlecików. Piec 1 godzinę w 220 C.