Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie danie, troszke inne niz tradycyjne roladki, wysmienite dla tych co sa znudzeni tradycyjnymi roladkami
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1470
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1374
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1470
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1374
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Składniki
liscie kapusty sparzyc, wystudzic, odciac nerw, nalozyc plaster mielonki na kazdy, drobno pokrojone pieczarki podsmazyc z cebula, dodac suszony i starty razowy chleb razowy, wymieszac doprawic do smaku, nadzienie rozlozyc na mielonke, zwinac liscie w rulonik, ulozyc w zaroodpornym naczyniu, wstawic do piekarnika do podpieczenia
przygotowac sos: smietane rozmacic z woda i konc pomidorowym, dodac lyzke maki, sos przyprawic sola i pieprzem, oblac nim roladki i jeszcze na kilka minut wstawic do piekarnika