Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie danie, troszke inne niz tradycyjne roladki, wysmienite dla tych co sa znudzeni tradycyjnymi roladkami
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3702
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3799
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 365
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 671
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3702
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3799
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 365
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 671
Składniki
liscie kapusty sparzyc, wystudzic, odciac nerw, nalozyc plaster mielonki na kazdy, drobno pokrojone pieczarki podsmazyc z cebula, dodac suszony i starty razowy chleb razowy, wymieszac doprawic do smaku, nadzienie rozlozyc na mielonke, zwinac liscie w rulonik, ulozyc w zaroodpornym naczyniu, wstawic do piekarnika do podpieczenia
przygotowac sos: smietane rozmacic z woda i konc pomidorowym, dodac lyzke maki, sos przyprawic sola i pieprzem, oblac nim roladki i jeszcze na kilka minut wstawic do piekarnika