Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wysokobiałkowe, niskotłuszczowe, szybkie, proste, sycące Wiem, że takie dania to żadna filozofia, ale lubię je- kiedy mam mało czasu po powrocie ze szkoły zawsze się sprawdza, bo ugotowanie kaszy to kwestia 10-15 minut.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1246
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 575
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1246
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 575
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Składniki
Kaszę wsypujemy do garnka i zalewamy ok. szklanką wody.
Pod koniec gotowania wrzucamy do niej szpinak i fasolkę, mieszamy, czekając aż szpinak się rozmrozi.
Przyprawiamy wg uznania (polecam majeranek- świetnie komponuje się z fasolką i pieprz cayenne- dzięki niemu potrawa nie jest mdła).
Obtoczony w ziołach filet smażymy na oliwie.
Z garnka z kaszą odlewamy ewentualny nadmiar wody, wykładamy wszystko na talerz.