Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tatar z wędzonego łososia"
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Wędzonego łososia pokrój na bardzo małe kawałki, a jeszcze lepiej zmiel. Skrop oliwą, oprósz pieprzem i ew. szczyptą soli, przypraw do smaku maggi, wymieszaj.
Z masy uformuj kulki wielkości orzecha włoskiego, w każdej zrób łyżką wgłębienia.
Cebulę obierz, posiekaj. Ogórki pokrój w kostkę. Pieczarki posiekaj. Razem z warzywami posyp rybne kulki.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 4, cena za porcję 6 złŹródło: Chwila dla Ciebie