Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tatar z wędzonego łososia"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1461
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5984
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8884
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18817
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1461
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5984
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8884
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18817
Składniki
Wędzonego łososia pokrój na bardzo małe kawałki, a jeszcze lepiej zmiel. Skrop oliwą, oprósz pieprzem i ew. szczyptą soli, przypraw do smaku maggi, wymieszaj.
Z masy uformuj kulki wielkości orzecha włoskiego, w każdej zrób łyżką wgłębienia.
Cebulę obierz, posiekaj. Ogórki pokrój w kostkę. Pieczarki posiekaj. Razem z warzywami posyp rybne kulki.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 4, cena za porcję 6 złŹródło: Chwila dla Ciebie