Do góry

Dania główne Przepis na:

Tatar z wędzonego łososia

Tatar z wędzonego łososia

Autor:

Przepisów i artykułów: 2250 Ocena: 19074

Dodano:

Odsłon: 65

Przepis wart wypróbowania: "Tatar z wędzonego łososia"

Składniki

  • 25 dag wędzo nego łososia
  • 2 łyżki przy prawy maggi
  • duża cebula
  • sól
  • pieprz
  • 3 ogórki kon serwowe
  • 4-5 pieczarek konserwowych
  • oliwa
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Tatar z wędzonego łososia

Przygotowanie

  1. Wędzonego łososia pokrój na bardzo małe kawałki, a jeszcze lepiej zmiel. Skrop oliwą, oprósz pieprzem i ew. szczyptą soli, przypraw do smaku maggi, wymieszaj.

  2. Z masy uformuj kulki wielkości orzecha włoskiego, w każdej zrób łyżką wgłębienia.

  3. Cebulę obierz, posiekaj. Ogórki pokrój w kostkę. Pieczarki posiekaj. Razem z warzywami posyp rybne kulki.

  4. Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 4, cena za porcję 6 zł

    Źródło: Chwila dla Ciebie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń