Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tatar ze śledzia z przepiórczym jajkiem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1312
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1312
Składniki
Filety wypłucz w letniej wodzie. Jeśli są bardzo słone, można je namoczyć na noc, zalewając mlekiem. Rybę pokrój w bardzo drobne cząstki. Dodaj oliwę, sos sojowy i pieprz.
Cebulki i korniszony poszatkuj w kosteczkę. Rozdrobnionego śledzia ułóż na warstwie cebuli i korniszonów, na wierzch wbij całe przepiórcze jajko i dopraw pieprzem. Przed podaniem całość należy schłodzić w lodówce – im chłodniejsze danie, tym lepiej.
• 20 minut • dla 6 osób • cena ok. 25 złŹródło: Show