Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tatar ze śledzia z przepiórczym jajkiem"
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1031
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 291
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1031
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 291
Składniki
Filety wypłucz w letniej wodzie. Jeśli są bardzo słone, można je namoczyć na noc, zalewając mlekiem. Rybę pokrój w bardzo drobne cząstki. Dodaj oliwę, sos sojowy i pieprz.
Cebulki i korniszony poszatkuj w kosteczkę. Rozdrobnionego śledzia ułóż na warstwie cebuli i korniszonów, na wierzch wbij całe przepiórcze jajko i dopraw pieprzem. Przed podaniem całość należy schłodzić w lodówce – im chłodniejsze danie, tym lepiej.
• 20 minut • dla 6 osób • cena ok. 25 złŹródło: Show