Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieraz zdarzyło się wyjąć masło z lodówki za późno. Jest ono wtedy twarde i zimne. Rozrywa kromki chleba, robi w nich dziury. Jednak jest na to sposób!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93435
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2610
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3466
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1569
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2239
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93435
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2610
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3466
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1569
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2239
Składniki
Zanurz szklankę w gorącej wodzie na 10 sekund (tak by się mocno rozgrzała).
Przykryj tą szklanką masło. Para, która będzie się ulatniać roztopi delikatnie masło, dzięki czemu będzie miękkie i łatwiej się będzie smarować.