Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieraz zdarzyło się wyjąć masło z lodówki za późno. Jest ono wtedy twarde i zimne. Rozrywa kromki chleba, robi w nich dziury. Jednak jest na to sposób!
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12512
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 894
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12512
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 894
Składniki
Zanurz szklankę w gorącej wodzie na 10 sekund (tak by się mocno rozgrzała).
Przykryj tą szklanką masło. Para, która będzie się ulatniać roztopi delikatnie masło, dzięki czemu będzie miękkie i łatwiej się będzie smarować.