Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1227
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1227
Składniki
UDKA Z KURCZAKA UMYĆ,OCZYSCIC DOKŁADNIEOSUSZYĆ,NATRZEĆ SOLĄI PIEPRZEM,ROZGRZAĆ OLEJ I OBSMARZYC UDKA ZE WSZYSTKICH STRONNA ZLOTY KOLOR I PRZEŁOŻYĆ DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO,
CEBULĘ OBRAĆ,DROBNO POSIEKAĆ ZESZKLIĆ NA TŁUSZCZUPOOSTAŁYM ZE SMAŻENIAZ KURCZAKA.NASTĘPNIE DODAĆ UMYTY I OSUSZONY RYŻORAZ CURRY I CAŁOŚĆCAŁOŚĆ PRAŻYĆ PRZEZ CHWILĘ.BANANY OBRAĆ POKROJCI W PLASTRY DODAĆ DO RYŻUDOKŁADNIE WYMIESZAĆ.RYŻEM OBŁOŻYĆ RÓWNOMIERNIE UDKA Z KURCZAKA.WSZYSTKO ZALAĆ BULJONEM,PRZYKRYĆ NACZYNIEI WSTAWIĆDO NAGRZANEGO PIEKARNIKADO TEMPERATURY 200STOPNIC ZAPIEKAĆ OKOŁO 40 MINUT ŻYCZĘ SMACZNEGO