Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostrrre :))))
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47746
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165611
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 398
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 102
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47746
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165611
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 398
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 102
Składniki
Udka oplukac i osuszyc.Chilli po usunieciu pestek drobniutko pokroic, tak samo czosnek i cebule. Miod wymieszac z sosemBBQ, sosem sojowym i imbirem. Dodac chilli, czosnek i dymke.Sosem zalac udka i pozostawic na noc w lodowce.
Olejem wysmarowac blache.Ulozyc na niej osaczone z zalewy udka.Piec 40 minut w rozgrzanym do200 stopni piekarniku.