Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostrrre :))))
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1607
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232019
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1607
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232019
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Składniki
Udka oplukac i osuszyc.Chilli po usunieciu pestek drobniutko pokroic, tak samo czosnek i cebule. Miod wymieszac z sosemBBQ, sosem sojowym i imbirem. Dodac chilli, czosnek i dymke.Sosem zalac udka i pozostawic na noc w lodowce.
Olejem wysmarowac blache.Ulozyc na niej osaczone z zalewy udka.Piec 40 minut w rozgrzanym do200 stopni piekarniku.