Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostrrre :))))
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5705
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 92
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 112
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 621
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5705
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 92
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 112
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 621
Składniki
Udka oplukac i osuszyc.Chilli po usunieciu pestek drobniutko pokroic, tak samo czosnek i cebule. Miod wymieszac z sosemBBQ, sosem sojowym i imbirem. Dodac chilli, czosnek i dymke.Sosem zalac udka i pozostawic na noc w lodowce.
Olejem wysmarowac blache.Ulozyc na niej osaczone z zalewy udka.Piec 40 minut w rozgrzanym do200 stopni piekarniku.