Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostrrre :))))
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8220
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 437
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8220
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 437
Składniki
Udka oplukac i osuszyc.Chilli po usunieciu pestek drobniutko pokroic, tak samo czosnek i cebule. Miod wymieszac z sosemBBQ, sosem sojowym i imbirem. Dodac chilli, czosnek i dymke.Sosem zalac udka i pozostawic na noc w lodowce.
Olejem wysmarowac blache.Ulozyc na niej osaczone z zalewy udka.Piec 40 minut w rozgrzanym do200 stopni piekarniku.