Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostrrre :))))
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 77
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4318
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2593
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 77
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4318
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2593
Składniki
Udka oplukac i osuszyc.Chilli po usunieciu pestek drobniutko pokroic, tak samo czosnek i cebule. Miod wymieszac z sosemBBQ, sosem sojowym i imbirem. Dodac chilli, czosnek i dymke.Sosem zalac udka i pozostawic na noc w lodowce.
Olejem wysmarowac blache.Ulozyc na niej osaczone z zalewy udka.Piec 40 minut w rozgrzanym do200 stopni piekarniku.