Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bez tłuszczu, piecze się we własnym.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 787
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12620
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 787
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12620
Składniki
Udka natrzeć przyprawą, pozostawić na pół godziny w lodówce, następnie włożyć do rękawa do pieczenia, zamknąć z obu stron. Włożyć do brytfanki. Piekarnik nagrzać do 180 stopni i wstawić do nagrzanego piekarnika na ok. godzinę.